Партнери Дистрибуција

Пченично брашно од Тип-400

Секој има право да се храни здраво – Брашно КОДА ТРЕЈД!
Feature image
Погледни

Смајли

Нејзината насмевка ке ве привлече, квалитет и вкусот ке ве освои. Вкусете туна СМАЈЛИ!
Feature image
Погледни

Сардина Маринеро

Сардина МАРИНЕРО, за сечиј вкус!
Feature image
Погледни

Маслинки

Квалитетни грчки маслинки произведени, калибрирани и пакувани за Кода Трејд, овозможувајки ви задоволство на вашата трпеза.
Feature image
Погледни

Грав

Аргентински, Египетски, Киргистански... грав од сите врсти за широка потрошувачка.

Feature image
Погледни

Ориз

.................................

Feature image
Погледни

Марина

Сардина Марина жолта - во билно масло.
Feature image
Погледни

Марина

Сардина Марина црвена - во доматен сос.
Feature image
Погледни

Луна

Сардина Луна во билно масло.
Feature image
Погледни
Tweets