Производство Секој има право да се храни здраво – Брашно КОДА ТРЕЈД!

ПЧЕНИЧНО БРАШНО Т-400

  • Пченично брашно Т-400
Feature image
Бело пченично брашно од Тип-400, кое го произведуваме од најквалитетното пченично зрно од македонско потекло во високо стандардизирани услови кое ги исполнува потребните стандарди што гарантираат врвен квалитет, наменето за домашно и индустриско производство на леб и сите видови бели пецива како и во слаткарскиот сектор за производство на вкусни слатки и за поширока намена.

ПЧЕНИЧЕН ГРИЗ

  • Пченичен гриз
Feature image
Пченичниот гриз го произведуваме од срцето на професионално селектирано зрно пченица. Процесот на производство на пченичниот гриз се одвива во строго контролирана средина и со константна проверка на нормите кои гарантираат супериорен квалитет и крајна чистота. Нашиот пченичен гриз има висока хранлива вредност утврдена од институции надлежни за контрола. Пченичниот гриз произведен во нашата мелница се користи во прехрамбени индустрии и домакинства за производство на вкусни и висококвалитетни производи.

ИНТЕГРАЛНО БРАШНО

  • Интегрално брашно
Feature image
Нашиот асортиман е горд со својот производ – интегрално брашно. Преку преработка на најквалитетна зрела златна пченица, запазувајки ги сите норми за гаранција на супериорен квалитет и чистота, при користење на најсовремени методи и технологии, произведуваме интегрално брашно. Нашето интегрално брашно е богато со протеини, влакна и сложени јаглехидрати кои се полезни за здравјето, помага при дијабетес, губење на тежината и многу повеќе.

СТОЧНО БРАШНО

  • Сточно брашно
Feature image
Исто така нудиме и високо хранливи пченични трици за кои се знае за богатите хранливи состојки, витамини, протеини, омега присуство, минерали и така натаму. Пченичните трици главно се наменети за прехрана на стока.
Tweets