За Нас Запознајте не!
Кода ТрејдКода Трејд започна со работа во 1995год во Струмица. Кода Трејд започна како фирма кое како главна дејност ја има трговијата со прехрамбени производи на големо и мало. Вршејки ја својата дејност одговорно и професионално, капацитетите на фирмата се зголемуваа кои придонесоа до формирање своја производствена гранка. Кода Трејд во 2005 година се збогати со сопствена фабрика ( Мелница ) за производство на:
- бело брашно од сите типови
- сите врсти на интегрално брашно
- пченичен гриз и
- сточно брашно.

Капацитетот на мелницата на дневна обработка на пченица изнесува 60000 кг.ДистрибуцијаПочнувајки од мал продажноизложбен објект се претворивме во голем дистрибутивен центар кој ги снабдува повекето маркети во нашата територија и пошироко. Нашата фирма врши увоз и извоз на повеке врсти на прехрамбени продукти од областа на:
- замрзната храна ( пилешки производи, риба и сл. )
- конзервирана храна
- зрнести производи
- зеленчук и овошје

Денес Кода Трејд снабдува повеке од 250 супер маркети, продавници како и други дистрибутивни центри на големо и мало.

Сектори- Увоз
- Производство
- Складирање
- Продажба и дистрибуција

Деловен и магацински просторЗа продажба, складирање и дистрибуција на производите, Кода Трејд поседува магацински и деловен простор со површина од 3000 м2 и комори за одржување и замрзнуваже со површина од 500 м2.

Локација


Ул. Гоце Делчев бб, зип 2400 Струмица, Македонија

Tweets
    2011 Nova all rights reserved. Luiszuno.com